Du kan finde flere typer af billeder og videoer  i min blog.

Iscenesatte billeder

Her er et lille uddrag fra "studiet" med lidt lys og redigering. Fra skoven er der et par fra et day-to-night eksperiment. Som er lavet med high-speed-sync, for at få skoven til at virke mørk og flashen til at ligne månen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billeder af mennesker i situationer

Ofte har man brug for at tage billeder af folk i situationer. Nogle billeder skal tages live som en slags reportagebilleder, mens andre kan man godt forbedre vilkårene for at få gode billeder, ved at flytte lidt rundt på interiør eller opsætte støttelys.

Sammenhængende billeder, til vuggestue hjemmeside

Da jeg var konsulent på hjemmesiden Vuggestuena.dk, skulle der hurtigt tages nogle billeder til brug for hjemmesiden. Det var besluttet at der ikke skulle være en masse børn på hjemmesiden, da man ikke ønskede at bruge institutionens børn som reklamemodeller. Derfor skulle der tages andre typer af stemningsskabende fotos, der havde et grafisk sammenhæng.


Naturbilleder

Det er ikke mange naturbilleder jeg tager, men selvfølgelig sker det at jeg har kameraet med på tur. Herunder er billeder fra en forårstur til Ebeltoft. Det kom der disse billeder ud af.

Macro-billeder

Her er lidt macrobilleder. Både almindelige produktbilleder og super-makro-billeder. Fælles for disse billeder er, at de er stacked af flere billeder med lav dybdeskarphed. Det kan man gøre i photoshop og specielle stacking-programmer.